Wie zijn we?

U kan bij ons terecht voor bedrijfsevents , schoolsportdagen, sportkampen en verhuur van attracties. Sinds 2011 kennen wij jaar na jaar een sterke groei in de markt van teambuilding. Na hier enkele jaren actief in geweest te zijn startten we ook met sportdagen voor scholen. Nu bieden we dit aan voor kleuters, lagere school, middelbare school. Natuurlijk kunnen ook de leerkrachten hun teambuilding door ons laten organiseren. We werken jaarlijks ook samen met verschillende sportdiensten, daar gaan we losse sportdagen geven. Evengoed organiseren we volledige sportkampen in diverse thema’s. Door ons breed gamma aan activiteiten hebben we redelijk veel sport – en teambuildingmateriaal in ons magazijn. Deze stellen wij ook ter beschikking om te verhuren aan particulieren. Denk dan aan ons springkastelen, opblaasbare attracties, laserguns, bumperballen en heel veel meer !

Bedrijven

Voor onze teambuildings bij bedrijven hebben wij veel verschillende mogelijkheden, dit kan gaan van Highland Games, Farm Games tot City Games of Homo Universalis. Er is voor elk bedrijf en elke werknemer wat wils.

Scholen

Op uw locatie organiseren wij de tofste sportdagen, dit kan de school zelf zijn of een locatie waar jullie verblijven op dat moment. U laat weten binnen welk budget wij kunnen werken en dan zorgen wij voor de rest!

Sportdiensten

Cedalion zorgt voor een meerwaarde op uw sportkamp. Losse workshops of volledige sportkampen ? Geen probleem voor ons !

Particulier

Activiteiten, materialen, springkastelen, … De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons, vraag uw offerte aan en wij stellen u een mooi pakket samen.

U kan meteen informatie vragen aan ons en dan doen wij de rest. Contacteer ons door het formulier hiernaast even in te vullen, wij gaan dan meteen aan de slag en doen al het zoekwerk voor u. Ondertussen kan u al even op onze website rondkijken naar een greep uit ons aanbod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

GSM (verplicht)

Stuur mij meer info over

contact graag via
 E-mail GSM

U kan hieronder al wat meer info over uw groep doorgeven, dit is niet verplicht

Copy Code to Clipboard