Bedrijven

Teambuilding voor iedereen. Indoor of outdoor, jong of oud, wij hebben activiteiten voor iedereen.

Scholen

Op uw locatie organiseren wij de tofste sportdagen. U laat weten binnen welk budget wij kunnen werken en dan zorgen wij voor de rest !

Sportdiensten

Cedalion zorgt voor een meerwaarde op uw sportkamp. Losse workshops of volledige sportkampen ? Geen probleem voor ons !

Particulier

Zoveel activiteiten… Zoveel materiaal… U kan bij ons vanalles huren, vraag uw offerte aan en wij stellen u een mooi pakket samen.

U kan meteen informatie vragen aan ons en dan doen wij de rest. Contacteer ons door het formulier hiernaast even in te vullen, wij gaan dan meteen aan de slag en doen al het zoekwerk voor u. Ondertussen kan u al even op onze website rondkijken naar een greep uit ons aanbod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

GSM (verplicht)

Stuur mij meer info over

contact graag via
 E-mail GSM

U kan hieronder al wat meer info over uw groep doorgeven, dit is niet verplicht

U kan bij ons terecht voor bedrijfsevents , schoolsportdagen, sportkampen en verhuur van attracties. Sinds 2011 kennen wij jaar na jaar een sterke groei in de markt van teambuilding. Na hier enkele jaren actief in geweest te zijn startten we ook met sportdagen voor scholen. Nu bieden we dit aan voor kleuters, lagere school, middelbare school en natuurlijk kunnen ook de leerkrachten hun teambuilding door ons laten organiseren. We werken jaarlijks ook samen met verschillende sportdiensten, daar gaan we losse sportdagen geven, maar evengoed organiseren we volledige sportkampen in diverse thema’s. Door ons breed gamma aan activiteiten hebben we redelijk veel sport – en teambuildingmateriaal in ons magazijn. Deze stellen wij ook ter beschikking om te verhuren aan particulieren, denk dan aan ons springkastelen, opblaasbare attracties, laserguns, bumperballen en heel veel meer !

Copy Code to Clipboard