fbpx

A Minute To Win it Online 

Binnen 1 minuut de adrenaline even de hoogte induwen. Dat is zowat het hele concept in 1 zin uitgelegd. Aangezien de opdrachten van thuis moeten kunnen uitgevoerd worden bezorgen wij u op voorhand een lijstje met materiaal dat nodig is om deze teambuilding tot een succes te maken. Geen paniek, u zal normaal gezien wel een potlood, een papier en een perforator in huis hebben. 

Fun met alledaagse producten. Daag uw collega’s uit om onder  het toeziend oog van onze GameMaster jury de opdrachten zo snel mogelijk te doen. We maken kleine teams die in breakout rooms bepalen wie welke opdracht voor zijn rekening zal nemen. Iedereen komt verschillende keren aan de beurt om punten te verzamelen voor zijn team. 

Onze GameMaster leidt alles in goede banen en voorziet tal van ludieke en uitdagende opdrachten. Dit spel duurt ongeveer 75 minuten. 

 Voorbeelden van mogelijke opdrachten zijn : Vouw een basis origami , laat 3 potloden rechtop staan , verzamel snel 4 objecten , eet een koekje vanaf je voorhoofd … 

   

  R

  Even ontstressen en fun beleven met je collega’s

  Zet vooral uw lachspieren aan het werk

  Via Zoom

  Ik had al eens de real life A Minute to win it gedaan , de online versie is zeker ook een echte aanrader . Top om de collega’s nog eens te zien lachen. 

  Gerda Janssens

  Snelle Offerte

  × How can I help you?