fbpx

Aan de zee

Het gevoel van een dagje aan zee blijft een zalig gevoel. Even ontsnappen aan het dagelijkse werk en genieten van de frisse wind en gezonde zeelucht kan wonderen doen. Een teambuilding aan zee is dus de perfecte uitstap met je bedrijf, vereniging of onder vrienden.

Go Cart Trophy

De meest gekozen teambuilding aan de kust is veruit de Go Cart Trophy.¬† We verdelen uw groep in kleine teams die plaatsnemen in de leuke Go Carts.¬†Gewapend met een old school kaartje van Oostende (of andere locaties) vertrekken we op de Zeedijk. Onderweg komen we leuke plekjes tegen en worden we natuurlijk uitgedaagd. De uitdagingen worden samen met jullie geselecteerd. Meestal kiezen we hiervoor ludieke samenwerkingsspelen die we kunnen quoteren. Breinbrekers, Puzzels, Blaaspijpschieten,… een lange lijst om uit te kiezen maar voor elk wat wils. Locaties die we passeren zijn onder andere het Thermae Palace Hotel, Leopoldpark, zeilschip de Mercator …

Deze teambuilding is zeker geen race, al kan het team dat eerst terug is ook snelst genieten van een drankje op de Zeedijk !

Beachbuilding

Zon, zee, strand met een actieve touch!

Een combinatie met de Beachbuilding maakt uw dag compleet. Beachbuilding is een actieve teambuilding op het strand staat bol van de actieve uitdagingen en strandspelen. We halen onze frisbee boven, bouwen een zandkasteel en spelen toffe teamspelen. Aardbal, Kubb, Zakkenloop XL zijn er maar enkele van.

Ook hier passen wij de intensiteit aan aan uw groep. Als het iets meer mag zijn doen we beachrugby, lacrosse en ultimate frisbee. Aangezien niet iedereen een topsporter is, bieden wij ook challenges als kubb en racketball. Deze teambuilding aan zee is dus perfect geschikt voor alle groepen!

R

Zon en plezier, wat wil je meer?

Zoek het vakantiegevoel

Combineerbaar met alle activiteiten

De teambuilding aan zee geeft je een andere sfeer. Het waren geslaagde activiteiten die zeker voor herhaling vatbaar zijn.

Lisa Botteldoorn

Cranium

× How can I help you?