fbpx

2 PK Trophy

De 2 PK teambuilding kunnen wij voor jullie op verschillende plaatsen organiseren. Toer eens doorheen de Vlaamse Ardennen of verken het mooie Hageland. Voor de groepen waarvoor deze regio’s niet haalbaar zijn, kunnen wij ook ter plaatse komen op een locatie naar keuze.

Bij aankomst op de locatie krijgen jullie eerst een technische briefing. Je zal snel merken dat de besturing van de 2PK’s net iets andersis  dan die van een gewone auto. Je hoeft echter geen schrik te hebben, na een 2 tal minuutjes oefenen heb je het schakelen met de “paraplubak” onder de knie. Daarna gaan we op pad voor een dag vol plezier en vermaak.

In de Vlaamse Ardennen doen we de bekendste hellingen uit de wielerwedstrijd “De Ronde Van Vlaanderen” aan. Je rijdt over de Paterberg, Koppenberg, Oude-Kwaremont en enkele andere…

Wanneer je naar het Hageland gaat volgen we de heel mooie Horstroute. We passeren bijvoorbeeld de Vlooybergtoren, die eeuwige roem verwierf dankzij de TV-serie Callboys.

Uw team krijgt een “old school” roadbook en je hebt dus naast een chauffeur ook een goede copiloot nodig. De exacte invulling van de teambuilding hangt af van uw wensen. Zo kunnen wij stops voorzien om leuke teambuildingspelletjes te spelen. Ook halt houden voor een hapje en een drankje of de lokale bezienswaardigheden aandoen is een optie.

Ook catering is geen probleem. Zowel voor, tijdens als na de teambuilding kunnen wij voor eten en drinken zorgen.

Hiernaast is het ook mogelijk om dit te doen voor een vrijgezellenfeest.

R

Nostalgie ten top

Prachtige locaties

Afwisselende opdrachten onderweg

Leuke ervaring gehad met Cedalion. We hebben de Ronde Van Vlaanderen gedaan waardoor we de mooie plaatsen  in ons landje konden bezichtigen. Het was een andere sfeer dan bij een ‘normale’ teambuilding.

Mia Vandenbussche

Zambon Group

× How can I help you?