fbpx

Highland Games

De Highland Games zijn traditionele volksspelen die zijn ontstaan in de hooglanden van Schotland. Tegenwoordig worden overal ter wereld Highland Games gehouden. Er werden zelfs volledige clubs opgericht. Centrale elementen zijn kracht, samenwerking en fun. Waar ze oorspronkelijk dienden om de sterkste mannen te zoeken die dan de koning mochten beschermen, dienen ze nu vooral als entertainment en zijn al jaren een hit in de teambuildingsector. En terecht !

Een greep uit een aantal fysieke proeven zijn touwtrekken, boomstamwerpen, -zagen, hamerwerpen, klepelhangen, steenstoten. Iets meer mentale proeven zoals hoefijzerwerpen, klepelhangen, behendigheidsproeven, …

We kunnen deze echter aanvullen met ludieke spellen als zakkenloop XL, eierworp, trefbal, darts, behendigheidsproeven en nog veel meer!

Tussen de proeven door kan je gezellig een babbeltje slaan, de andere teams bekijken of aanmoedigen. Met een leuk muziekje op de achtergrond zorgen wij voor de ideale sfeer. 

R

Topper sinds enkele jaren

Zowel actieve als rustige activiteiten

Geschikt voor ( heel ) grote groepen

We hebben een heel leuke teambuilding gehad. De activiteiten waren geslaagd en voldeden aan onze verwachtingen. Zowel de begeleiding tijdens de teambuilding als de communicatie ervoor was perfect in orde.

Sophie Waldeyer

Smartphoto

× How can I help you?