fbpx

Husky Safari

Neem plaats in een go cart achter de huskies voor een onvergetelijke tocht. De huskies trekken je voort in een 6 persoons go-cart, een ligfiets of voor de sportievelingen onder ons op een kickbike. Je kan kiezen voor korte of lange tochten.

Tijdens de huskysafari ben je drie tot vier uur onderweg. De dag begint met wat informatie over de honden: hoe de roedel samengesteld is, hoe ze zich gedragen onder elkaar en vooral hoe ze zich gedragen ten opzichte van vreemde honden en wild. . Daarna tonen de gidsen hoe je de trekstellen aanpast, hoe de honden ingespannen worden en hoe je een hondenslee of Dogcart stuurt. . Na deze korte uitleg en instructie kan de tocht beginnen!

Als afsluiter is er de mogelijkheid om op fakkeltocht te gaan. Keuvel daarna nog gezellig na aan de barbecue en steek het kampvuur aan. Ook de hot tub zal voor jou klaar staan.

 

Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen wij een dagprogramma op maat voorstellen.

Aanvullend op de huskysafari kun je ervoor kiezen om de belevenis compleet te maken met een spectaculaire overnachting in een tipi, een kota (een Fins houten huisje) of een eenvoudige 2- tot 4-persoonskamer. Wat is er romantischer dan warm toegedekt en omringd door de husky’s weg te dromen bij kaarslicht? . De kota en de tipi zijn verwarmd en er is geen elektrisch licht. De ingerichte tipi beschikt over matrassen, bedden en olielampen. De kota beschikt over slaapbanken en een open haard. De gidsen zorgen voor genoeg donsdekens, olielampen en een warmwaterkruik en je kunt gebruik maken van douche en toilet bij hen in huis. . ’s Morgens word je verwend met een uitgebreid ontbijt en aansluitend kun je samen met de gidsen de husky’s verzorgen.

 

813109_302_302_FSImage_1_husky_safari_18

× How can I help you?