fbpx

Wat doet Cedalion?

 

Sinds 2011 organiseren wij teambuildings voor bedrijven en verenigingen. Stap voor stap groeiden we en breidden we ons aanbod uit. In 2016 bieden we naast de klassieke teambuildings voor bedrijven ook sportdagen voor scholen en sportkampen voor sportdiensten aan. We speuren altijd de markt af op zoek naar nieuwe activiteiten en samenwerkingen met externe partners. Hierdoor kunnen we doorheen heel België toffe en uitdagende activiteiten voorzien.

 

Waarvoor staat Cedalion?

 

Bij het op zoek gaan naar een naam voor het bedrijf liep niet alles van een leien dakje. De naam bepaalt namelijk heel veel en zou dus heel belangrijk gaan zijn. Cedalion was een klein bedrijf dat diensten wou gaan verlenen aan zowel kleine als grote bedrijven. Vanuit dat standpunt gingen we op zoek naar een geschikte naam.

In de Griekse mythologie is er een verhaal over een kleine jongen die een groot verschil maakte. De reus Orion was blind geraakt en moest op zoek naar de zonnegod Helios die hem zou kunnen genezen. De zoektocht van de blinde Orion was hopeloos. Tot de dienaar van Hephaestus zijn hulp aanbood. Deze kleine dienaar, genaamd Cedalion, stelde zich op de schouders van de grote Orion en door gebruik te maken van elkaars sterke eigenschappen bereikten ze Helios.

Net als de kleine Cedalion toen, proberen wij steeds om u van dienst te zijn.

 

Cedalion BVBA

Kriktestraat 4  , 9160 Lokeren

info@cedalion.be

0488 87 58 80

BTW : BE 0647.855.080