fbpx

Monopolis

Jij bent de manager van een vastgoedkantoor met als opdracht zoveel mogelijk waardevolle panden in je portefeuille te krijgen. Hoe? Heel eenvoudig, verken met je team de stad en zorg er voor dat je de meest waardevolle gebouwen als eerste op je naam kan schrijven en zie de bijhorende geldwaarde meteen op je bankrekening verschijnen. Toon hoeveel je weet over de stad en verdien zo extra geld. Maar kijk uit, een concurrerend vastgoedkantoor aast op hetzelfde pand… En gemener nog: als ze een van jouw teamleden insluiten, dan stelen ze geldvan je rekening!
Zo werkt het: 

• Jij en je teamleden krijgen elk een GPS smartphone mee. Zo vind je makkelijk de gebouwen terug, maar ook de aktetasjes met eigendomsaktes die verspreid over de stad liggen en waarmee je de waarde van de gebouwen de hoogte in kunt jagen. Via hetzelfde toestel kan je in real-time elke beweging van je tegenstanders volgen.

• Via portofoons blijf je met elkaar in verbinding. Krijg je de tegenstanders in het vizier? Meld het de anderen meteen!
Voor wie?
Dit stadsspel maakt gebruik van slimme GPS technologie. Hou je van spanning, samenwerkingen strategie? Dan is dit spel echt iets voor jullie! Maar er is meer: je ontdekt onderweg ook interessante bezienswaardigheden en leert een pak bij over de stad. De perfecte combinatie

× How can I help you?