fbpx

Darts@Work

Darts is – nog meer dan Padel – DE hype die onststaan is uit de coronacrisis. Mensen mogen terug op cafĂ©, maar zoeken naar corona proof entertainment. Darten is daarvoor de ideale sport, je kan gerust afstand houden, gezellig iets drinken met je kameraden en een leuke avond beleven.

Clubs schieten als paddenstoelen uit de grond en nu kan je ook darten als teambuilding !

We doen dit op een locatie naar jou keuze, mobiele dartbanen nemen we overal mee naartoe. Dat wil ook zeggen dat we dit op jouw bedrijf kunnen komen organiseren.

Speel een tornooi met de hele groep of kies voor de dagformule waarbij wij de hele dag aanwezig zijn op jouw bedrijf en kleine groepjes van mensen samen kunnen komen darten bij onze monitoren. Deze laatste is ideaal voor grotere bedrijven waar de collega’s dan zelf in hun agenda kunnen plannen wanneer ze liefst eens komen darten.

Tijdens een gewone teambuilding leer je de kneepjes van het vak, maar speel je ook leuke spelletjes als ’21’ , ‘cricket’, ‘punten stelen’ … die we ook kennen uit onze workshop boogschieten.

Leuke ervaring gehad met Cedalion. We hebben de Ronde Van Vlaanderen gedaan waardoor we de mooie plaatsen  in ons landje konden bezichtigen. Het was een andere sfeer dan bij een ‘normale’ teambuilding.

Mia Vandenbussche

Zambon Group

R

Superpopulaire dartssport

Overal mogelijk

Fun Darts Games

× How can I help you?