fbpx

Teambuilding bij De Blije Alpaca

Teamwork zorgt voor een hecht en positief team,  de teambuilding is gericht op teamwork, en teamwork is ontzettend belangrijk voor een organisatie en krijg je dan toch last van een knorrende maag, kan dit alles gecombineerd worden met een lunch of high tea/coffee.

HIeronder kan je de 5 meest geschikte teambuildings vinden voor deze locatie. Indien je graag nog meer info zou hebben, vul dan eenvoudig het contactformulier in en dan werken wij samen met jou een programma op maat uit! 

 

VRAAG MEER INFO

Teambuilding tandemrally in Vlaanderen samen met vrienden, collega's of familie

Team Universalis

Kan zowel indoor als outdoor op De Pelgrim. We zoeken het meest veelzijdige team. Rietjesdarts, Bellen blazen, frisbeeproef,…

 

Chain Reaction

Bouw een dominospel met alledaagse voorwerpen. Werk samen met uw team om tot een zo lang mogelijke ketting te komen.

De Mol

Superspannende teambuilding waarbij we op zoek gaan naar de verrader. Al vele jaren een echte topper !

Farm Games

Ludieke boerderijspelen waar fun centraal staat. Klompenwerpen, koemelken, aardappelkubb.

kookworkshop de pelgrim

Workshops

Zowel indoor als outdoor kunnen we Djembé, Fit@yourDesk, Stress Release, cocktails, … en nog veel meer workshops voor jou organiseren.

Met creativiteit en ondernemerschap geven wij, Hilde en Koen vorm aan kleinschaligheid.

In 2009 hebben we het ouderlijk bedrijf overgenomen en zijn we ook gestart met verbreding door naast onze koeien ook op te starten met alpaca’s.

Wij maken de lijn tussen ons bedrijf en de klanten kort door onze webshop en hoevewinkel. Omdat wij houden van persoonlijk contact – ‘daar worden we blij van’ – en omdat het ecologisch en economisch positief uitpakt.

Wij werken kleinschalig en met zorg voor de natuur. 

Dat zijn bewuste keuzes. Het heeft te maken met onze levensfilosofie en onze verbondenheid met de natuur.

De schoonheid van het landschap, de rijkdom van de grond, onze alpaca’s en onze koeien vormen de basis van ons levensgeluk. Tegelijk willen wij bijdragen door een natuur inclusieve bedrijfsvoering.

Het voer voor onze dieren komt van onze eigen akkers, onze dieren krijgen snijmais en gras , voor extra eiwitten en om geen importsoja aan te moeten kopen telen we ook klaver en sorghum. Ecologie, duurzaamheid en veiligheid hebben een hoge prioriteit op ons bedrijf.

In 2014 hebben we ons bedrijf uitgebreid met een jeugdverblijf ” De Blije Alpaca” waar groot en klein mee kan genieten van het landbouwleven van dichtbij.

Naast een landbouwbedrijf en jeugdverblijf , zijn we ook beleefboerderij en laten we scholen, verenigingen graag even mee kijken achter de schermen.

 

 

Leuke ervaring gehad met Cedalion. We hebben de Ronde Van Vlaanderen gedaan waardoor we de mooie plaatsen  in ons landje konden bezichtigen. Het was een andere sfeer dan bij een ‘normale’ teambuilding.

Mia Vandenbussche

Zambon Group

× How can I help you?