fbpx

De Mol ONLINE 

Online teambuilding is sinds Corona iets helemaal nieuw. U kan nu online allerlei activiteiten doen met uw team. De ene al wat leuker dan de andere. Omdat wij iets anders willen aanbieden dan alle anderen hebben wij onze populairste activiteit naar uw huiskamer gebracht. U kan nu het spannende spel De Mol Online spelen. 

 

We gaan met deze online teambuilding niet enkel plezier maken en leuke opdrachtjes doen, maar ook op zoek naar de verrader binnen ons team. Elk team krijgt opdrachten die ze samen moeten afwerken. In real life is het al niet zo eenvoudig om de mol de klissen, laat staan dat het een eenvoudige klus zou zijn van achter uw computerscherm. 

 

Elke deelnemer krijgt van ons een vragenlijst op voorhand, de online teambuilding verloopt via Zoom. Elke deelnemer dient in te loggen in onze Zoom sessie. Dan verdelen we de groep in teams tot max 10 personen per team. Elk team heeft zijn eigen mol, deze mol krijgt van ons op voorhand enkele handige tips om het team te kunnen saboteren. 

Onze GameMaster leidt alles in goede banen en voorziet tal van ludieke en uitdagende opdrachten. Dit spel duurt ongeveer 75 minuten. 

 

Opdrachten zijn gericht op samenwerking, communicatie, fun en vertrouwen. 

   

  R

  Ervaar de spannendste online teambuliding

  Samenwerking vanop afstand

  Via Zoom

  Ik had niet gedacht dat we online zoveel fun konden hebben. De mails vooraf zorgden ervoor dat iedereen superveel zin had in de online teambuilding

  Albert D'Hanis

  Halo VZW

  Snelle offerte