fbpx

Teambuilding De Koolputten – Waasmunster

 

Deze moderne en multifunctionele locatie is geschikt voor ieder vorm van teambuilding voor indoor en outdoor activiteiten. De grootste troef is de prachtige omgeving van de Durmestreek waarin het domein gelegen is. Catering is uiteraard geen probleem, zowel binnen als buiten kunnen wij jullie voorzien van lekker eten en drankjes.

Hieronder kan je de 5 meest geschikte teambuildings vinden voor deze locatie. Indien je graag nog meer info zou hebben, vul dan eenvoudig het contactformulier in en dan werken wij samen met jou een programma op maat uit!

 

VRAAG MEER INFO

ONZE TEAMBUILDINGS

Team Universalis

We zoeken het meest veelzijdige team. Rietjesdarts, Bellen blazen, frisbeeproef,…

Chain Reaction

Bouw een dominospel met alledaagse voorwerpen. Werk samen met uw team om tot een zo lang mogelijke ketting te komen.

De Mol

Superspannende teambuilding waarbij we op zoek gaan naar de verrader. Al vele jaren een echte topper!

Farmgames

Ludieke boerderijspelen waar fun centraal staat. Klompenwerpen, koemelken, aardappelkubb.

Workshops

Zowel indoor als outdoor kunnen we Djembé, Fit@yourDesk, Stress Release, cocktails, … en nog veel meer workshops voor jou organiseren.

De Koolputten combineert gastronomisch eten met een fantische locatie binnen een luxueus kader. Naast hun hoogstaande culinaire gerechten is het ook mogelijk te overnachten in hun moderne B&B. Deze creëert de warmte en de gezelligheid van een familiale sfeer. Kortom luxe, ontspanning en genot op één adembenemende locatie.

Leuke ervaring gehad met Cedalion. We hebben de Ronde Van Vlaanderen gedaan waardoor we de mooie plaatsen  in ons landje konden bezichtigen. Het was een andere sfeer dan bij een ‘normale’ teambuilding.

Mia Vandenbussche

Zambon Group

× How can I help you?