fbpx

Teambuilding bij

De Mushoeve

 

De Mushoeve is een unieke locatie in een rustige groene omgeving en de ideale plek voor het organiseren van bedrijfsevents of private dining tot 30 personen. De hoeve kan eveneens gehuurd worden als vakantiewoning voor 10 personen.

Geschikt voor iedere vorm van teambuilding voor kleine met of zonder catering.

Hieronder kan je de 5 meest geschikte teambuildings vinden voor deze locatie. Indien je graag nog meer info zou hebben, vul dan eenvoudig het contactformulier in en dan werken wij samen met jou een programma op maat uit!

 

VRAAG MEER INFO

Teambuilding tandemrally in Vlaanderen samen met vrienden, collega's of familie

Team Universalis

We zoeken het meest veelzijdige team. Rietjesdarts, Bellen blazen, frisbeeproef,…

 

Interactieve Wandeling

Wandelen door de Kempense weiden en bossen. Tijdens de wandeling zullen de teams het in kleine opdrachten tegen elkaar opnemen.

De Mol

Superspannende teambuilding waarbij we op zoek gaan naar de verrader. Al vele jaren een echte topper !

Farm Games

Ludieke boerderijspelen waar fun centraal staat. Klompenwerpen, koemelken, aardappelkubb.

kookworkshop de pelgrim

Tandemrally

Doorkuis de adembenemende regio met de tandemfiets. Samenwerken staat centraal om de eindbestemming te vinden.

Met respect voor het verleden werd in 2018 een grondige renovatie uitgevoerd om van de hoeve een unieke evenementenlocatie te maken. Het authentieke karakter werd bewaard en gecombineerd met een moderne toets. De hoeve werd gedoopt tot Mushoeve, naar de oorspronkelijke bewoner ‘Mus den Hollander’ en “Muske”, de koosnaam van de dochter des huizes.

De rustgevende omgeving van de Zoerselse kempen biedt tal van mogelijkheden om uw event naar een hoger niveau te tillen. Talrijke fiets- en wandelroutes passeren de Mushoeve.

Te midden van het groen haalt u het beste uit uzelf.

Leuke ervaring gehad met Cedalion. We hebben de Ronde Van Vlaanderen gedaan waardoor we de mooie plaatsen  in ons landje konden bezichtigen. Het was een andere sfeer dan bij een ‘normale’ teambuilding.

Mia Vandenbussche

Zambon Group

× How can I help you?