fbpx

Teambuilding bij De Pelgrim

Op de gezellige Padel Club Lokeren kan je ook superleuke teambuildings doen. We hebben speciaal voor deze locatie enkele concepten geselecteerd die je in combinatie kan doen met een initiatieles Padel. Deze lessen worden door deskundige lesgevers gegeven zodat je zowel als absolute beginner als gevorderde speler iets kan bijleren. 

Wil je een Padeltornooi spelen ? Dat kunnen wij gerust voor uw bedrijf organiseren. Als je echt wil gaan teambuilden is het aangeraden om de combinatie te maken met enkele van onderstaande activiteiten. Catering is uiteraard geen probleem, zowel binnen als buiten kunnen wij jullie voorzien van lekker eten en drankjes. 

 

HIeronder kan je de 5 meest geschikte teambuildings vinden voor deze locatie. Indien je graag nog meer info zou hebben, vul dan eenvoudig het contactformulier in en dan werken wij samen met jou een programma op maat uit! 

 

VRAAG MEER INFO

Teambuilding tandemrally in Vlaanderen samen met vrienden, collega's of familie

Team Universalis

Kan zowel indoor als outdoor op De Pelgrim. We zoeken het meest veelzijdige team. Rietjesdarts, Bellen blazen, frisbeeproef,…

 

Chain Reaction

Bouw een dominospel met alledaagse voorwerpen. Werk samen met uw team om tot een zo lang mogelijke ketting te komen.

De Mol

Superspannende teambuilding waarbij we op zoek gaan naar de verrader. Al vele jaren een echte topper !

Farm Games

Ludieke boerderijspelen waar fun centraal staat. Klompenwerpen, koemelken, aardappelkubb.

kookworkshop de pelgrim

Workshops

Zowel indoor als outdoor kunnen we Djembé, Fit@yourDesk, Stress Release, cocktails, … en nog veel meer workshops voor jou organiseren.

Café De Pelgrim bestaat sinds mensenheugenis en is de enige overgebleven café van de wijk Everslaar. De plaats Everslaar dankt haar naam aan een laar waar vroeger geregeld everzwijnen voorkwamen. De Ferrariskaart uit de jaren 1770 toont hier al een omvangrijk, bijna twee kilometer lang, lintvormig landelijk gehucht, aangeduid als Everslaere. In het stadsarchief van Lokeren staat De Pelgrim sinds 1779 geregistreerd als herberg.

In 1857 werd ten noordoosten van Everslaar, nabij Bokslaar, de spoorlijn Lokeren-Dendermonde geopend. De verschillende Lokerse gehuchten groeiden verder naar elkaar toe en in de loop van de 20ste eeuw breidde de stadskern verder uit. Door lintbebouwing raakte de bebouwing van Everslaar zo verbonden met de rest van Lokeren.

In 1963 kocht de familie Ryckaert De Pelgrim over van “Roste Di” en openden het café in augustus tijdens Lokeren kermis. Emma  had 5 dochters en een zoon om een handje toe te steken in het café.

In 1990 was Emma aan haar pensioen toe en nam dochter Marie-Jeanne het café over, de ouderlijke slaapkamer werd verbouwd tot extra caféruimte en een tweede voetbalterrein werd aangelegd.

In 2001 nam jongere zus Ann de fakkel over van Marie-Jeanne en staat momenteel nog steeds achter de tapkast samen met huidig uitbater Kristy sinds 1 januari 2017.

Kristy is de schoondochter van Marie-Jeanne en Kristy zorgde voor de verdere uitbreiding, de vroegere living werd een biljartruimte en er kwam een nieuw terras met speeltuin, zo blijft De Pelgrim een familiezaak.

Leuke ervaring gehad met Cedalion. We hebben de Ronde Van Vlaanderen gedaan waardoor we de mooie plaatsen  in ons landje konden bezichtigen. Het was een andere sfeer dan bij een ‘normale’ teambuilding.

Mia Vandenbussche

Zambon Group

× How can I help you?