fbpx

EHBO Teambuilding

Een ongeval is snel gebeurd. Door onwetendheid, te weinig zelfvertrouwen, paniek of andere reacties kan er kostbare tijd verloren gaan. Tijd is steeds van levensbelang en een juiste reactie in een noodsituatie kan levens redden. 

Deze workshop wordt helemaal op maat uitgewerkt, op elke werkvloer kunnen er namelijk andere gevaren schuilen en het soort ongeval kan overal anders zijn. Misschien heb je als bedrijf net een AED toestel aangekocht ( goed zo! ) en wil je van de gelegenheid gebruik maken om hierrond een workshop te organiseren voor het personeel ? Vanuit deze workshop neem je ook nuttige zaken mee naar het privéleven en spoor je anderen aan om zich ook even te laten bijscholen.

Inhoudelijk kunnen we werken rond verschillende thema’s, specifiek voor jouw werkdomein. Zo leren je collega’s omgaan met bewusteloosheid, ademhalingsstilstand, reanimatie, bloedingen, hartaanval en veel andere noodsituaties.

De reacties van onze klanten zijn unaniem : “supernuttige workshops, dit zou voor iedereen verplicht moeten zijn !”

Uniek aan ons concept is dat wij de koppeling tussen het nuttige en het plezante kunnen maken. Zo kan je in de voormiddag de serieuze leerstof opnemen om na een lekkere lunch na de middag alles te laten bezinken tijdens een team trophy, aanraders zijn onze Team Universalis en De Mol om er een topdag van te maken !

Een topdag die we met een team universalis afsloten, zeker een aanrader !

Tim Van Koekelberg

EHBO & Teambuilding
EHBO & Teambuilding
EHBO & Teambuilding
× How can I help you?