fbpx

Corsendonk Hooge Heyde

 

Corsendonk Hooge Heyde is gevestigd in een prachtig gerenoveerd landhuis, gelegen in de groene omgeving van Kasterlee. Een ideale outdoor locatie voor een geweldige teambuidling. Het is hier mogelijk om de teambuidlingactiviteit te combineren met een luxueuze catering. Door hun prachtige outdoor setting kunnen hier vele verschillende teambuildingconcepten gegeven worden.

Hieronder kan je de 5 meest geschikte teambuildings vinden voor deze locatie. Indien je graag nog meer info zou hebben, vul dan eenvoudig het contactformulier in en dan werken wij samen met jou een programma op maat uit!

VRAAG MEER INFO

ONZE TEAMBUILDINGS

Team Universalis

We zoeken het meest veelzijdige team. Rietjesdarts, Bellen blazen, frisbeeproef,…

Chain Reaction

Bouw een dominospel met alledaagse voorwerpen. Werk samen met uw team om tot een zo lang mogelijke ketting te komen.

De Mol

Superspannende teambuilding waarbij we op zoek gaan naar de verrader. Al vele jaren een echte topper!

Farmgames

Ludieke boerderijspelen waar fun centraal staat. Klompenwerpen, koemelken, aardappelkubb.

Workshops

Zowel indoor als outdoor kunnen we Djemb√©, Fit@yourDesk, Stress Release, cocktails, … en nog veel meer workshops voor jou organiseren.

Corsendonk Hotels begon in de jaren 70 met het restaureren van de Priorij in Oud-Turnhout. Dit bouwde uit tot een erkend hotel met conferentiecentrum.

Vandaag de dag telt Corsendonk Hotels 5 vestigingen met elk een eigen en uniek karakter. De hotels zijn gelegen op unieke locaties en goed voor 447 comfortabele en volledig uitgeruste kamers!

GENIETEN VAN GASTRONOMIE & TOT RUST KOMEN IN HET GROEN! Het hotel werd het laatste jaar helemaal getransformeerd tot luxueus boutique hotel. Kamers, lobby, restaurant, wellness, meetingrooms en feestzalen, ze zijn allemaal modern, warm en stijlvol ingericht.

Bron tekst & foto’s: Corsendonk Hotels

× How can I help you?