fbpx

Hoe kies je de juiste activiteit ?

Wij kunnen je altijd helpen met het kiezen van de juiste activiteit. Bij een teambuilding is het niet altijd voldoende om enkel maar een leuke activiteit te kiezen. Je investeert in de activiteit, dus ook in je team. Dan heb je graag dat daar iets tegenover staat en je mag daar best kritisch bij zijn. 

 

Bepaal eerst het doel van je event. Dit is voor iedereen anders ; elkaar anders leren kennen, nieuwe teamleden voorstellen, een ontspannen dag met collega’s, teamlearning, resultaatgericht werken, … Het doel is voor iedereen anders. 

 

Ten tweede overleg je in welke regio je liefst je activiteit zou willen doen. Zoek je het event op jouw bedrijf zelf of ga je liever eens een dagje naar zee bijvoorbeeld. Overleg even intern en bekijk de beste locatie voor jullie. Soms komen jouw vertegenwoordigers uit heel België, probeer dan telkens een locatie te kiezen waar iedereen zich kan in vinden en wissel vooral geregeld af

 

Hoeveel wens je te investeren ? Leg een bepaald budget vast op voorhand en kijk wat er allemaal mogelijk is. Ga in overleg met ons zodat wij je kunnen adviseren over de mogelijke opties. Heb je geen extra’s nodig op je event ? Laat deze dan ook achterwege en zorg dan misschien eerder voor dat extra dessertje. 

 

Ken je doelgroep. Weet wat je mensen kunnen, ga niet met 100 gepensioneerden de highland games gaan doen. Je mag gerust mensen uit hun comfortzone halen, maar overdrijf er niet in. Geef aan wat je in het verleden gedaan hebt en hoe de groep dat evalueerde. Op basis daarvan kunnen wij inschatten hoe we de activiteit kunnen selecteren. 

   

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  R

  Budget

  Doel

  Publiek

  Snelle Offerte

  × How can I help you?