fbpx

Teambuilding Kasteel van Lebbeke

Op deze klassevolle locatie kan je terecht voor je teambuilding next level. We ontvangen uw bedrijf in een sfeervol kader met tot in de puntjes verzorgde catering en alles wat je maar wenst. Deze locatie ademt klasse en zo zal uw teambuilding ook verlopen. Speciaal voor deze toplocatie hebben wij 4 kant en klare events voor u voorgeknabbeld, maar aarzel zeker niet om u voorstel op maat aan te vragen want hier is zeer veel mogelijk.

 Centraal gelegen en voorzien van een ruime parking is deze locatie ideaal wanneer je groep van verschillende locaties in Vlaanderen moet komen.

 

 

VRAAG MEER INFO

Teambuilding tandemrally in Vlaanderen samen met vrienden, collega's of familie

Team Universalis

We zoeken het meest veelzijdige team. Rietjesdarts, Bellen blazen, frisbeeproef,…

 

Chain Reaction

Bouw een dominospel met alledaagse voorwerpen. Werk samen met uw team om tot een zo lang mogelijke ketting te komen.

De Mol

Superspannende teambuilding waarbij we op zoek gaan naar de verrader. Al vele jaren een echte topper !

Farmgames

Ludieke boerderijspelen waar fun centraal staat. Klompenwerpen, koemelken, aardappelkubb.

Workshops

Ook dit kunnen wij zowel indoor als outdoor voor jullie organiseren. Sla om de djembé’s , maak een kunstwerk, shake de cocktails of komt tot rust tijdens de stress release workshop. You can dream it, we can do it !

Het bijzondere kasteel werd in 1873 gebouwd door notaris De Blieck. De bouwstijl was neoclassicistisch, waarmee de puurheid van de klassieken nagestreefd werd. In 1913 liet de invloedrijke brouwersfamilie Du Bois het statige bordes en de kasteeltoren uitbreiden met een prachtige belvedère waardoor het kasteel een totaal ander karakter kreeg. De prachtige parketvloeren, de verfijnde faience betegeling, de kundige mozaïekvloeren, de prachtige stucplafonds en het mooi afgewerkte binnen-schrijnwerk getuigen van een zeer verfijnde esthetiek en uitzonderlijk vakmanschap.

Koetshuis – Een nieuwe, frisse uitstraling

Het koetshuis werd in 2018 gerenoveerd tot een frisse, open ruimte die leent tot de meest uiteenlopende evenementen. Een nieuwe toog werd centraal geplaatst in de zaal en de dansvloer kreeg een grondige makeover.

Vanuit de feestzaal heeft u door de grote glasbogen een unieke kijk op de mooie kasteeltuin, evenals op de gloednieuwe keuken waar u de koks aan het werk kan zien.

Bron tekst & foto’s – Kasteel van Lebbeke

Leuke ervaring gehad met Cedalion. We hebben de Ronde Van Vlaanderen gedaan waardoor we de mooie plaatsen  in ons landje konden bezichtigen. Het was een andere sfeer dan bij een ‘normale’ teambuilding.

Mia Vandenbussche

Zambon Group

× How can I help you?