fbpx

Teambuilding Kruul

 Exclusieve locatie in Leuven waar we leuke workshops kunnen aanbieden voor kleinere groepen. In de buurt kunnen we terecht voor outdoor teambuildings om dan indoor te genieten van een lekker hapje en drankje. 

 

Deze locatie is vooral geschikt voor workshops zoals kookworkshop, cockailworkshop, stress release workshops … 

 

Laat u inspireren door de activiteiten hieronder of vraag een offerte op uw maat aan. Wij werken dan graag samen met u een geschikt event voor uw groep uit. 

 

 

VRAAG MEER INFO

Teambuilding tandemrally in Vlaanderen samen met vrienden, collega's of familie

Team Universalis

Kan zowel indoor als outdoor. We zoeken het meest veelzijdige team. Rietjesdarts, Bellen blazen, frisbeeproef,…

 

Chain Reaction

Bouw een dominospel met alledaagse voorwerpen. Werk samen met uw team om tot een zo lang mogelijke ketting te komen.

De Mol

Superspannende teambuilding waarbij we op zoek gaan naar de verrader. Al vele jaren een echte topper !

Workshops

Ook dit kunnen wij zowel indoor als outdoor voor jullie organiseren. Sla om de djembé’s , maak een kunstwerk, shake de cocktails of komt tot rust tijdens de stress release workshop. You can dream it, we can do it !

KRUUL. Een creatie van DMOA architecten.

KRUUL, strak ingebed op een lapje grond van 60 m² opzij van de Leuvense vesten tegen het Ruelenspark. Een opmerkelijk pand tenmidden van een groene oase als thuisbasis voor DMOA architecten.

Maar bovenal een ontmoetingsplek voor unieke events. Een biotoop waar design, technisch vernuft en finesse samenkomen. Maar evengoed een laboratorium voor maatschappelijk engagement en innovatie. Kom zeker eens langs !

Leuke ervaring gehad met Cedalion. We hebben de Ronde Van Vlaanderen gedaan waardoor we de mooie plaatsen  in ons landje konden bezichtigen. Het was een andere sfeer dan bij een ‘normale’ teambuilding.

Mia Vandenbussche

Zambon Group

× How can I help you?