fbpx

Teambuilding bij

Odeveld

 

Deze karakteristieke locatie is geschikt voor een varia aan teambuildingactiviteiten. Odeveld beschikt over 2 prachtige, volledig uitgeruste vergaderzalen, een keuken en een fantastische tuin. Een adembenemende locatie schikt voor jou en jouw team! Indoor, outdoor, kookworkshops,.. oneindig veel mogelijkheden en fun!

Hieronder kan je de 5 meest geschikte teambuildings vinden voor deze locatie. Indien je graag nog meer info zou hebben, vul dan eenvoudig het contactformulier in en dan werken wij samen met jou een programma op maat uit!

 

VRAAG MEER INFO

Teambuilding tandemrally in Vlaanderen samen met vrienden, collega's of familie

Team Universalis

Kan zowel indoor als outdoor op De Pelgrim. We zoeken het meest veelzijdige team. Rietjesdarts, Bellen blazen, frisbeeproef,…

 

Chain Reaction

Bouw een dominospel met alledaagse voorwerpen. Werk samen met uw team om tot een zo lang mogelijke ketting te komen.

De Mol

Superspannende teambuilding waarbij we op zoek gaan naar de verrader. Al vele jaren een echte topper !

Farm Games

Ludieke boerderijspelen waar fun centraal staat. Klompenwerpen, koemelken, aardappelkubb.

kookworkshop de pelgrim

Workshops

Zowel indoor als outdoor kunnen we Djembé, Fit@yourDesk, Stress Release, cocktails, … en nog veel meer workshops voor jou organiseren.

Odeveld is gelegen in het mooie Zaffelare, een deelgemeente van Lochristi, middenin de regio van de sierteelt. Het historische pand uit 1892 waarin Odeveld gevestigd is ademt geschiedenis. Onze zalen Odon en Eugène verwijzen dan ook naar haar historische bewoners (Odon was burgemeester van Zaffelare, zijn vader Eugène was brouwer). De naam Odeveld verwijst dan weer naar een oude benaming voor Zaffelare.

Per auto zeer vlot bereikbaar vanuit verschillende invalswegen (E17, R4, E34). Parkeren kan op locatie zelf of langs de straat.

Bron: Odeveld

Leuke ervaring gehad met Cedalion. We hebben de Ronde Van Vlaanderen gedaan waardoor we de mooie plaatsen  in ons landje konden bezichtigen. Het was een andere sfeer dan bij een ‘normale’ teambuilding.

Mia Vandenbussche

Zambon Group

× How can I help you?