fbpx

Office Games Online 

Daag je collega’s uit tot een rondje bureastoel draaien , paint schilderen of post-it plakken. De office games zijn als het ware de olympische spelen voor kantoren. Elke skill zal getest worden en enkele de meest veelzijdige kantoormedewerkers zullen kans maken op de virtuele beker. 

De office games online teambuilding is een super event voor mensen die elkaar niet zo vaak zien. Na een korte briefing van onze gamemaster zal je in teams verdeeld worden. Sommige opdrachten leg je individueel af, maar andere opdrachten zal je vanaf je breakout room per team moeten afleggen. 

Onze GameMaster leidt alles in goede banen en voorziet tal van ludieke en uitdagende opdrachten. Dit spel duurt ongeveer 75 minuten. 

Voorbeelden van opdrachten zijn : Maak om het snelst een tas koffie , draai met je bureaustoel , typ een e-mail naar de GameMaster , Log om het snelst in op een extra Zoom sessie, verzamel het oud papier enz … Voor elk wat wils dus. Er zal zeker gelachen worden bij de ludieke proeven, de bittere ernst zal het af en toe overnemen. Uiteindelijk wint het team dat het meest all round is.

 

 

R

Test al je skills

Samenwerking vanop afstand

Via Zoom

Deskundige leiding van de GameMaster zorgde ervoor dat we een super activiteit hadden. 

Freddy Nelis

Snelle offerte