fbpx

Online Teambuilding

De Corona pandemie heeft diepe wonden geslagen in onze samenleving. De eventsector bloedde als nooit tevoren, maar al snel rechtten we onze rug en gingen we op zoek naar oplossingen. De technologie geeft ons de mogelijkheid om ons speelveld te verleggen naar het wereldwijde web. Nu kan u teamspelletjes spelen, raadsels oplossen, workshops volgen etc … vanuit uw luie zetel ( of bureaustoel ). Wij hebben voor u enkele toppers in het online aanbod hieronder beschreven. Interesse ? Contacteer ons snel. 

A Minute To win it

Haal je adrenalineniveau omhoog tijdens superleuke spelletjes. Met huis en tuin materiaal voorzien wij de coolste opdrachten, af te leggen binnen 1 minuut !

Office Games

De handige harry’s en henrietten komen aan bod tijdens deze online teambuilding. De teams kunnen oefenen in de breakout rooms waarna het echt werk begint : wie kan het snelst typen, maakt de beste papieren vlieger enz ? 

De Mol Online

De teambuilding ‘ wie is de mol’ is al jaren een klassieker. Wij hebben dit concept vertaald naar het online gebeuren. Ga met uw team aan de slag om zoveel mogelijk punten te verzamelen en de andere teams te verslaan. Let wel op : 1 iemand probeert alles in het honderd te doen lopen. 

Escape Room

Beleef de spanning van een echte escape room. In onze online escape rooms hebben wij een game master aanwezig. Uw team geeft de aanwijzingen en lost de puzzels van thuis op. Kan uw team het snelst ontsnappen ?