fbpx

20 kant en klare events

Nadat wij een 100 tal events aanboden merkten we dat onze klanten liever kiezen tussen een beperkt aanbod met kant en klare teambuildings. Daarom hebben we op deze pagina enkel de meest gekozen concepten geplaatst. U kan hier de meeste informatie terugvinden, maar contacteer ons zeker voor een offerte op uw maat!

Teambuilding

Het draait allemaal om betrokkenheid. Er is een vrij duidelijk verband tussen de persoonlijke banden tussen uw teamleden en hun betrokkenheidsniveau. Uit een recent onderzoek van Gallup bleek dat hechte vriendschappen op het werk de werknemerstevredenheid met 50% verhogen, terwijl mensen met een zelfbenoemde beste vriend op het werk zeven keer meer kans hebben om volledig betrokken te zijn bij het werk.

AANBOD

2 pk teambuilding

2 PK Trophy

A Minute To Win It

Aan zee

Adventure Ardennen

2 pk teambuilding

Chain Reaction

Cocktail / Mocktail

Darts@Work 

EHBO

2 pk teambuilding

Escape Boxes

Farm Games

Fit @ Your Desk

Highland Games

2 pk teambuilding

Laserbattle

Squid Game

Office Olympics

Stadsspelen

2 pk teambuilding

Tandemrally

Team Universalis

Voetbalfun

de mol teambuilding

Wie is de mol

Budgetvriendelijke teambuilding

Teambuilding kan duur worden. Met budgetten die dit jaar op en neer gaan, kan het vaak slim zijn om activiteiten te vinden die opwindend genoeg zijn om werknemers aan te moedigen om te komen opdagen, terwijl het geen arm en een been kost. Deze teambuildingspellen zijn ontworpen om een ervaring van het hoogste niveau te bieden en tegelijkertijd de kosten relatief laag te houden.

Enkele Klanten

Studio 100 teambuilding bij Cedalion
Pfizer teambuilding bij Cedalion
Mercedes-Benz teambuilding bij Cedalion
× How can I help you?