fbpx

Losse activiteiten

Binnen uw eigen sportkamp kunnen wij leuke activiteiten voorzien. Deze kunnen voor een halve dag geboekt worden, ook volledige dagen zijn mogelijk. Wij voorzien altijd een eigen monitor om de activiteit te begeleiden.

Enkele mogelijkheden zijn :

Lasershooting Light of Lasershooting Pro, Het lasershooting Light is vooral geschikt voor de kinderen tot ongeveer 14 jaar, als je graag iets meer uitdaging hebt en meer professionele geweren wenst raden we je de Lasershooting Pro aan.

Arrow Tag is een spannend spel waarbij je vaardigheden in het boogschieten getest worden. Snelheid, coördinatie en samenwerking zijn vereist om te kunnen winnen. Veiligheid wordt gegarandeerd door paintballmaskers en uiteraard schieten we met zachte pijlen naar elkaar.

Highland Games , Farm Games, Army Bootcamp, Team Trophy … Allemaal combinaties van leuke spelletjes en uitdaging, maar dan wel telkens in een ander kleedje gestoken. Denk aan Schotse Kilts, boerenmutsjes of legerpetten. Deze activiteiten kunnen we voor alle leeftijden aanbieden

Kinderpaintball vereist weliswaar een geschikte locatie en kan niet zomaar overal doorgaan, maar eens een leuke locatie gevonden is dit een absolute topactiviteit.

Opblaasbare attracties , De Jungle Run is maar liefst 21 meter lang en een supercoole piste vol met hindernissen. Het gladiator spelkussen is iets uitdagender voor de oudere kinderen terwijl we voor de kleinsten een leuke trekrodeo stier hebben. Voor de allerkleinsten hebben we een Octopus Speelveld met een waaier aan activiteiten gekoppeld aan de armen van de Octopus. Dankzij externe partnerships kunnen wij nog veel meer attracties voorzien voor jullie.

Voetbalfun bestaat uit een combinatie van attracties : Onze Levende Kicker, Voetbaldarts, Pannaveld en Bumperballs zorgen voor een supercoole dag op uw voetbalkamp !

Circustechnieken zijn hip tegenwoordig en mogen dus zeker ook niet ontbreken in ons aanbod , afhankelijk van de duur hiervan leren we een aantal vaardigheden en geven de kinderen een show aan zichzelf of eventueel kunnen de ouders ook een kijkje komen nemen naar de show op het einde van de dag of week.

Frisbeegolf, Lasrosse, Kinball, Sumopakken, Oriëntatielopen, Rafting, Tchouckball, Kajak, Kanjam, Wackitball, Knotshockey, en veel meer … Iets andere sporten dus dan de klassieke sporten. Een workshop van een halve dag is mogelijk, maar we kunnen ook combinaties maken van verschillende activiteiten om er een volledige dag van te maken.

Basketbal, Handbal, Volleybal, Badminton, Tennis, Voetbal,….

VRAAG MEER INFO

× How can I help you?