fbpx

Sportweken

Adventure & Fun

Bij voorkeur gaat dit kamp buiten door. We maken kampen in het bos, leren bij over de natuur, gaan “op jacht met pijl en boog”, doen een coole Team Trophy en leven ons uit op een opblaasbare attractie.

Superhelden

Elke dag van de week staat in het teken van 1 superheld. Zo gaan we op de Spiderman dag klimmen en klauteren, De Hulk zal onze kracht testen, samen met Robin Hood leren we boogschieten …

Olympische Spelen

Dit is een mix van allerlei Olympische sporten. We maken verschillende teams die elk hun eigen land vertegenwoordigen. Deze nemen het dan tegen elkaar op in een zwemwedstrijd, estafetterace op de piste, teamsporten in de sporthal… Op het einde van de week volgt uiteraard een ceremonie met de medaillewinnaars.

VRAAG MEER INFO

Reis rond de wereld

Elke dag spelen we sporten die typisch zijn aan een ander werelddeel. (Tag)Rugby uit Nieuw Zeeland, De Highland Games uit Schotland, Lacrosse uit Amerika, Voetbal uit Zuid Amerika en Turnen uit Azië staan onder meer op het programma.

Military Bootcamp

Samenwerking en doorzettingsvermogen zijn nodig om dit kamp tot een goed einde te brengen. Onze bootcamp maakt van de kinderen echte soldaten, ze gaan Lasershooten, Arrow Taggen, leren sluipen in het bos, spelen Levend Stratego…

Wild wild west

In het Wilde Westen waren het de cowboys die de plak zwaaiden, op ons kamp spelen de cowboys samen met de indianen. Een flinke dosis Lasershooting gemengd met Arrow Tag en leuke tikspelen.

Alles met Bal

Een hele week door komen allerlei balsporten aan bod. Niet alleen de traditionele sporten, maar ook knallers als Bumperball staan op het programma.

Maffia

Levend Cluedo, Stratego, Smokkelspel… We spelen zowel binnen als buiten spannende spelen. De verschillende maffia families moeten samenwerken om zoveel mogelijk “geld” te verdienen gedurende de week.

Voetbal & Fun

Niet zomaar een voetbalkamp, maar een kamp boordevol extra’s. Voetbaldarts, levende kicker, voetvolley, pannavoetbal, bumperball… Allemaal voetbalgerelateerde attracties die aan bod komen.

Teamplayer

Elke dag staat vol van leuke teamspelletjes en teamsporten. Je leert samenwerken met andere kinderen tijdens leuke teambuildings en soms komt er ook wat denkwerk aan te pas.

A La Carte

Een extraatje waarbij we een volledig sportkamp samenstellen met uiteenlopende activiteiten. Deze activiteiten passen niet in een bepaald thema, de kinderen krijgen dus een uniek kamp. U kan zelf mee beslissen welke activiteiten we allemaal integreren in het kamp.

Vraag uw offerte op maat aan voor de themakampen. De exacte prijs hangt af van uw aantal deelnemers, hoeveel monitoren wij moeten voorzien, uw exacte locatie …

× How can I help you?