fbpx

Team Universalis ONLINE 

Online teambuilding is sinds Corona iets helemaal nieuw. U kan nu online allerlei activiteiten doen met uw team. De ene al wat leuker dan de andere. Omdat wij iets anders willen aanbieden dan alle anderen hebben wij onze populairste activiteit naar uw huiskamer gebracht. U kan nu het spannende spel Team Universalis Online spelen. 

 

We gaan met deze online teambuilding niet enkel plezier maken en leuke opdrachtjes doen. Je krijgt van ons een materiaallijstje dat je moet klaarleggen aan je Home Office om dit te spelen. Wees gerust, het meeste materiaal heb je al gewoon bij de hand ! Kaartenhuis bouwen, meetlat balanceren, appels stapelen, online puzzel oplossen, breinbreker,… Hier en daar kan je ook eens van je stoel gehaald worden tijdens bijvoorbeeld de Schattenjacht. 

 

De activiteit verloopt via MS Teams of Zoom. We vragen wel eerst om even kort met de verantwoordelijke van de groep op voorhand te testen of alles werkt. Soms is het namelijk zo dat een interne beveiliging bepaalde functionaliteiten van Teams of Zoom blokkeert.   

Onze GameMaster leidt alles in goede banen.  

IT kennis is niet vereist van de deelnemers, in het begin van de teambuilding wordt een duidelijke briefing gegeven door onze GameMaster 

   

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  R

  Ervaar de spannendste online teambuliding

  Samenwerking vanop afstand

  Via Zoom of Teams

  Ik had niet gedacht dat we online zoveel fun konden hebben. De mails vooraf zorgden ervoor dat iedereen superveel zin had in de online teambuilding

  Albert D'Hanis

  Halo VZW

  Snelle Offerte

  × How can I help you?