fbpx

Teambuilding bij De Hemelbrug

Naargelang de tijd die je ter beschikking hebt en het aantal deelnemers, ontvang je een programmavoorstel op maat. ’s Middags wordt een lekkere broodjeslunch voorzien. Wens je je dag af te sluiten met een overheerlijke barbecue? Er is geen betere plek in openlucht onder de sterrenhemel, of in de winter aan het kampvuur.

Je beoogt niet alleen fun maar ook inhoud? Combineer je teambuilding dan met een opleidingvergadering of brainstorm.

 Hieronder kan je de 5 meest geschikte teambuildings vinden voor deze locatie. Indien je graag nog meer info zou hebben, vul dan eenvoudig het contactformulier in en dan werken wij samen met jou een programma op maat uit! 

 

VRAAG MEER INFO

Teambuilding tandemrally in Vlaanderen samen met vrienden, collega's of familie

Team Universalis

Kan zowel indoor als outdoor op De Pelgrim. We zoeken het meest veelzijdige team. Rietjesdarts, Bellen blazen, frisbeeproef,…

 

Chain Reaction

Bouw een dominospel met alledaagse voorwerpen. Werk samen met uw team om tot een zo lang mogelijke ketting te komen.

De Mol

Superspannende teambuilding waarbij we op zoek gaan naar de verrader. Al vele jaren een echte topper !

Farm Games

Ludieke boerderijspelen waar fun centraal staat. Klompenwerpen, koemelken, aardappelkubb.

kookworkshop de pelgrim

Workshops

Zowel indoor als outdoor kunnen we Djembé, Fit@yourDesk, Stress Release, cocktails, … en nog veel meer workshops voor jou organiseren.

HEMELBRUG

EEN PLEK WAAR VERBINDING CENTRAAL STAAT

We hoeven het je niet meer te vertellen. Een leuke sfeer op de werkvloer en een goede band met de collega’s boost het engagement en de productiviteit van je medewerkers. Een fruitmand en een pingpongtafel kunnen met plezier onthaald worden, maar als je streeft naar werkgeluk is er (zoals je al vermoed had) meer nodig dan dat.

Een dag in de natuur kan al heel wat verademing brengen binnen een team.  Een dag vol ontspanning en plezier, waar iedereen de remmen even los kan laten en elkaar op een andere – meer ontspannen – manier kan leren kennen.

 

 

Leuke ervaring gehad met Cedalion. We hebben de Ronde Van Vlaanderen gedaan waardoor we de mooie plaatsen  in ons landje konden bezichtigen. Het was een andere sfeer dan bij een ‘normale’ teambuilding.

Mia Vandenbussche

Zambon Group

× How can I help you?