fbpx

2PK Trophy 

De 2 PK teambuilding kunnen wij voor jullie op verschillende plaatsen organiseren. Toer eens doorheen de Vlaamse Ardennen of verken het mooie Hageland. Voor de groepen waarvoor deze regio’s niet haalbaar zijn kunnen wij ook ter plaatse komen om een locatie naar keuze.

Bij aankomst op de locatie krijgen jullie eerst een technische briefing. Je zal snel merken dat de besturing van de 2PK’s net iets anders dan die van een gewone auto is. Je hoeft echter geen schrik te hebben, na een 2 tal minuutjes oefenen heb je het schakelen met de “paraplubak” onder de knie. Daarna gaan we op pad voor een dag vol plezier en vermaak.

In de Vlaamse Ardennen doen we de bekendste hellingen uit de wielerwedstrijd ” De Ronde Van Vlaanderen” aan. Je rijdt over de Paterberg, Koppenberg, Oude-Kwaremont en enkele andere…

Wanneer je naar het Hageland gaat volgen we de heel mooie Horstroute. We passeren bijvoorbeeld de Vlooybergtoren, die eeuwige roem verwierf dankzij de TV-serie Callboys.

Uw team krijgt een “old school” roadbook en je hebt dus naast een chauffeur ook een goede copiloot nodig. De exacte invulling van de teambuilding hangt af van uw wensen. Zo kunnen wij stops voorzien om leuke teambuildingspelletjes te spelen. Ook halt houden voor een hapje en een drankje of de lokale bezienswaardigheden aandoen is een optie.

Onderweg houden we op enkele punten halt om leuke teambuildingsopdrachten te doen. Communicatie, samenwerking en fun staan centraal bij deze teambuilding.

Ook catering is geen probleem. Zowel voor, tijdens als na de teambuilding kunnen wij voor eten en drinken zorgen.

Het is ook mogelijk om dit te doen voor een vrijgezellenfeest.

 

 

 

Vraag meer info

Copy Code to Clipboard