Homo Universalis

Op basis van de rubriek uit het TV-programma is deze teambuilding ideaal geschikt om een competitie te hebben binnen jullie eigen team. Door het uitvoeren van verschillende proeven zal er op het einde van de teambuilding 1 winnaar geselecteerd worden, diegene die elke proef het beste uitvoert zal steeds het maximum van de punten waarna de tweede 1 punt minder zal krijgen om zo verder te gaan tot de laatste plaats die 0 punten zal krijgen. Zo kan iedereen in een mix van actieve en denkproeven uitblinken om een goede positie in het eindklassement te bemachtigen. De proeven kunnen gaan van zakkenlopen, kubben, touwtrekken, draagberrierace tot een quiz, de langste schil, snelste vuur aansteken of breinbrekers. Kortom voor elk wat wils in deze all-round teambuilding, er is ook rekening gehouden met opdrachten die het groepsgevoel kunnen bevorderen.

Zakloop

Homo Universalis is voor iedereen toegankelijk. Dit is een mix tussen puzzels, breinbrekers, communicatie-opdrachten en actieve spelen.

Standaard duurt deze activiteit 2 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de wensen van de klant kunnen we dit verkorten of verlengen. Vraag daarvoor gerust naar meer informatie.

Touwtrek

Vraag meer info

Copy Code to Clipboard