fbpx

Fit @ Your Desk

Deze workshop werkt preventief tegen spier – en skeletale aandoeningen. Afwezigheid door ziekte is voor alle werkgevers een groot probleem. Stress is één van de top 5 oorzaken van langdurig ziekteverzuim. Voor personen die een bureaujob uitoefenen zien we vaak rugklachten, ademhalingsziekten, carpaletunnelsyndroom en tendinitis van de bovenste ledematen.

We mogen gerust stellen dat de kosten voor het ziekteverzuim bij veel bedrijven zeer hoog zijn, maar uiteraard zullen mensen die zich goed in hun vel voelen beter presteren op het werk. Het fysisch en mentale welbevinden van de werknemers is dus in ieders belang.

Recent onderzoek toonde aan dat klachten te maken met stress sinds 2005 gestegen zijn met meer dan 21 %. Verrassend genoeg waren het niet alleen de oudere werknemers die hiermee te maken kregen. Steeds op jongere leeftijd worden mensen geconfronteerd met stress en de gevolgen ervan.

Via deze workshop kan je dus lettelijk investen in uw medewerkers.

We leren via eenvoudige oefeningen hoe we ons lichaam gezond en fit kunnen houden.

VRAAG MEER INFO

Ik vond de workshop buiten verwachting heel ontspannend en rustgevend.  De oefeningen werden ook duidelijk uitgelegd, een aangename lesgeefster.

Na de sessie voelde ik mij echt ontspannen. Een betere coach kon ik mij niet voorstellen. Ik probeer die oefeningen zeker nog eens uit thuis.

Elke

Fit at work teambuilding bij Cedalion

Snelle Offerte