fbpx

Yoga@work

Bij ons in België is yoga nog niet zo populair en wordt het vaak als “alternatief” aanzien. Echter in landen als Japan, India en de VS is Yoga niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Sinds begin 2000 kent het toch een opmars in ons land en deze zet zich steeds verder omdat de mensen die het beoefenen er wel degelijk de voordelen van erkennen. Yoga helpt in deze tijden van toenemende snelheid, werkdruk en levensdruk in het algemeen bij het in balans brengen van lichaam en geest.

Waar we bij Fit @ your desk vooral werken aan het fysieke aspect, bekijken we bij deze workshop ook het mentale aspect. Een gezonde geest in een gezond lichaam zijn geen holle woorden, de gevolgen van stress in ons leven worden steeds meer en meer tastbaar. Veel mensen voelen zich steeds meer futloos en moe, door het lichaam te relaxen en ontspannen zal dit een positief effect hebben op je psyche. Dit is niet alleen heilzaam voor je prestaties op de werkvloer, maar ook ver daarbuiten.

Enkele voordelen voor de werkgever : Verminderen van ziekteverzuim, de werknemers gaan gemakkelijker in verbinding met collega’s en klanten, de verdraagzaamheid en tolerantiegrens zullen verhogen, concentratievermogen neemt toe, creativiteit krijgt een stimulans. De algemene efficiëntie en effectiviteit zal verhogen.

yoga-workshop-teambuilding

× How can I help you?